Rolo zavjese

Kompanija Mikado vodi društveno odgovornu poslovnu politiku. Posebna pažnja usmjerena je na očuvanje životne sredine. Naša Rolo platna su 100% izrađena od recikliranih materijala. Od mnogobrojnih dezena, posebno ističemo Black Out platna koja su dizajnirana tako da potpuno sprečavaju prolazak sunčeve svjetlosti, a prostoriju čine zatamljenom. Konstrukcija Rolo sistema prati svjetske trendove izgradnje Smart Kuća i Smart Home sistema, jer pruža mogućnost ugradnje motora i povezivanja na mrežu. Rolo sistemi su luxsuzni a jednostavni. Italijanski dizajn i vrhunska završna obrada, čine savršeni spoj.

Rolo zavjese Londom

Sistem London ima jedinstvenu estetiku. Završni poklopci od drveta omogućavaju da se poveća aura mjesta.

Na obje strane sistema, su drvene maske na krajevima koje diskretno zaklanjaju pogled na mehanizam.

Lanac može da se postavi na obje strane mehanizma – lijevi i desni potez. Postoji mogućost ugradnje elektro-motora. Takav sistem se kontroliše daljinskim upravljačem ili softverom. Platna su izrađena u širokom spektru karakteristika. Od prozračnih do potpuno zamračenih i u preko 150 nijansi boja.

Sistemi rolo zavjesa su idealno rešenje za kancelarije i sobe za sastanke. Posjlednjih godina se sve više koriste i za opremanje stanova i domaćinstava.

Rolo zavjese Sarajevo

Rollo sistem bez maske Sarajevo, donosi nam kombinaciju jednostavnosti i funkcionalnosti. 

Rolo zavjese se izrađuju prema tačnim mjerama koje nam priložite. 

Precizna proizvodnja svih vrsta rolo zavjesa su naš prioritet. Tri različita zupčanika mehanizma (reduktor) obezbjeđuju jednostavnost upotrebe i posebne karakteristike.

Možete birati između velikog broja kvalitetnih materijala u širokoj lepezi boja.

Lančić je dio zadužen za ručno pokretanje mehanizma, dok se podešavanje sistema sa elektromotorom vrši putem daljinskog upravljača ili putem softvera. 

Sistemi su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, koji doprinosi dugovječnosti mehanizma.

Rolo zavjese Madrid

Maska Madrid je osnovna maska u našoj ponudi. Zadovoljava visoke estetske standarde. Čeoni dio maske je zaobljen i predviđen da se može uklopiti u razne enterijere.

Kompletan proces proizvodn maski i sistema je u okviru naše kompanije. Time smo obezbijedili kompletnu kontrolu kvaliteta u svim fazama proizvodnje.

Reduktor u mehanizmu dozvoljava da se visina rolo zavjese podesi sa lakoćom. Verzija sa elektromotorom je kompatibilna sa modernim arhitektonskim konceptima pametnih kuća. Održavanje rolo platna je jednostavno. Dovoljno je da ga obrišete jednom u dvije nedjelje vlažnom krpom. Kompaktnost konstrukcije omogućava montažu sistema na zid ili plafon.

 

Rolo zavjese Toronto

Maska Toronto je blago savijena prema platnu duž donje ivice. Time se  suštinski pojačava utisak kombinacije elegancije i praktičnosti.

Mehanizam rolo zavjesa sa lančićem ima reduktor što olakšava precizno podešavanje visine tkanine.

Opcija sa ugrađenim elektromotorom dozvoljava da pomoću daljinskog upravljača kontrolišete sistem ili da ga povežete sa bilo kojim od sistema pametnih kuća. 

Savremeni materijali, kao npr. ojačani aluminijum i vrhunska završna obrada, čine da mehanizam bude dugotrajan i udoban za upotrebu. 

Modularna konstrukcija nosača omogućava montažu na zid ili plafon.

Rolo zavjese Miami

Maska Majami ima monolitni oblik i može da se lako uklopi u širok raspon različitih enterijera. Dostupna je u crnoj, sivoj i bijeloj boji, što dodatno olakšava pravi izbor. Nudimo mehanizme sa elektromotorom, kao i na pokretanje pomoću lančića. 

Reduktor u mehanizmu omogućava precizno namotavanje i odmotavanje zavjese. Konstrukcija maske je napravljena od visokokvalitetnog aluminijuma, što garantuje dugotrajnu upotrebu. 

Rolo zavjese se prvenstveno koriste u kancelarijama, ali su poslednjih godina pronašle svoje mesto u mnogim domovima. Platna su nezapaljiva, otporna na zaprljanja i ne upijaju mirise. 

Za početak, dovoljno je da obrišete svoje roletne jednom u dvije nedjelje pamučnom krpom.

Rolo zavjese Vienna

vremena. Služi za maksimalno uljepšavanje mehanizma ali i da zaštiti platno. Maska ima garnišnu za zavjese unutar maske. Korisnici su u mogućnosti da okače svoje prozirne zavjese ili draperije na masku. Na ovaj način dobijate dodatnu priliku da uklopite sistem u stambeni ili poslovni prostor.

Mehanizmi za rolo zavjese se izrađuju tačno po dostavljenim mjerama a maska može da prati celu širinu platna. Tokom proizvodnje vodi se računa o zaštiti životne sredine korišćtenjem recikliranih materijala. Posebna konstrukcija sa oprugama omogućava izbor montaže na plafonu ili zidu. Donji teg je dostupan u četiri modela koji omogućavaju pravilno odmotavanje i ravnomerno namotavanje, dok istovremeno obavlja i estetsku funkciju.

Rolo zavjese Paris

Pariz (mini) sistemi su namjenjeni za montiranje direktno na prozor. Instalacija se vrši kačenjem na okvir prozora ili šrafljenje.

Pariz (mini) sistemi su idealni u slučajevima kada nema mogućnosti za montažu sistema na zid ili plafon. Maskirani sistem sa bočnim vođicama omogućava korisnicima potpuno zamračenje u njihovom prostoru.

Zahvaljujući svojoj praktičnosti, rolo zavjese možete upotrijebiti za prozore pod uglom (krovne prozore). Svaki pariski sistem je napravljen posebno za dimenzije Vaših prozora. Mehanizam sa lančićem i reduktorom je jednostavan za upotrebu.

Kompaktan mehanizam i konstrukcija cijelog proizvoda je potpuno bezbjedna za djecu.

 

Sva platna iz naše kolekcije možete pogledati u našem katalogu