Panel zavjese

Panel zavjese nude predivan savremeni izgled koji savršeno dopunjuje prozore, posebno prozore većih površina. Pored toga što mogu da zasjenče prozore na više načina, Panel zavjese mogu da se koriste i kao pregrade, dodajući modernu, orijentalnu, atmosferu u bilo koji dom. Pogledajte i pronađite stil Panel zavjesa koji odgovara vašem ličnom prostoru. Panel zavjese se takođe nazivaju i japanskim roletnama, kliznim panelima ili sistemima klizanja panela

Istaknite se sa modernim i funkcionalnim Mikado anel zavjesama koje se prilagođavaju vašim zahtevima i potrebama

Jednostavan i lak klizni sistem čini panelne roletne savršenim za klizna vrata ili velike prozore. Pri tome, Mikado d.o.o. ima u ponudi široku paletu boja što znatno olakšava uklapanje u vaše ideje.

Samo prilagođeni dizajn i kompletna proizvodnja mogu da isporuče savršenu završnu obradu Panel zavjesa

Panel žaluzine mogu da budu zahtjevne za ukalapanje u enterijer i ponekad zahtjevaju kompromis u određenoj mjeri. Sve komponente Mikado Panel sistema su dizajnirane i proizvedene od strane naših stručnjaka. To nam omogućava da u celosti pravimo svaki Panel sistem da savršeno odgovara vašem domu a Vama daje slobodu da izaberete redoslijed pomjeranja panela, da li će prednji ili zadnji klizati prvo da klizi preko, poboljšavajući vašu privatnost. Istražujemo svaku opciju i kreiramo dizajn koji je uredan, funkcionalan i lijep koliko može da bude, tako da možete uživati u svim prednostima koje Mikado Panel sistemi mogu da ponude.

Dobrodošli u naš panel – kada ljepota susreće praktičnost u Vašem domu ili poslovnom prostoru

Nema sumnje da Panel roletne predstavljaju jedinstven dizajnerski izgled. Ali Mikado je otišao korak dalje, tako da smo ih učinili i praktičnim.

Naše Panel zavjese se u potpunosti izrađuju po vašim nacrtima. Dimenzije, način montiranja, lijevi ili desni potez, kao i čitava lepeza boja i dezena su samo osnovne komponente koje čine jedan jedinstven doživljaj kada postane dio Vašeg prostora. U ponudi imamo preko 500 različitih materijala platna koje se izrađuju po tačnim merama. 

Ako ikada isprljate panel,  nema problema – zamena i čišćenje su jednostavni jer svaki panel ima ušiven čičak na leđima što Vam omogućava da ih postavite i skinete kao često kako želite. Ovaj isti čičak sistem je praktičan i ako Vaš Panel sistem počne da klizi u krivo. Uklonite, poravnajte, ponovo pričvrstite. Potrebno je samo sekundi da postignete savršen izgled.

Panel sistemi su najčešće jednobojni. Medjutim, u poslednje vrijeme dizajneri su počeli da kombinuju komplementarne boje i time da dobijaju iznenađujuće efekte sjenčenja i privatnosti. 

Kako se montiraju Dupli sistemi zavjesa?

Inženjeri Mikado d.o.o. tima su projektivali Duple sisteme tako da noseća kutija posjeduje univerzalni patent koji daje mogućnost da se Dupli sistem montira kako na plafon, tako i na zid. Plafonski nosači su praktičniji kada je plafon blizu otvora prozora, dok se zidni obično koriste u prostorijama sa visokim tavanicama.

Sva platna iz naše kolekcije možete pogledati u našem katalogu