Dupli sistemi

Kombinujući prozirna platna i zatamnjene tkanine pričvršćene na dvostruki nosač, pružaju Vam veliku fleksibilnost pri odredjivanju količine svjetlosti u prostoriji. Od laganih sjenki do potpunog zamračenja, lako ćete odrediti uz pomoć dva platna.

Dupli sistem- Pargue

Šta su dupli sistemi?

Dupli sistemi zavjesa su zaista inovativan i jednostavan način da obezbjedite da Vaša roletna kontroliše osvjetljenje sobe onako kako želite. Svaki put imate mogućnost da birate odnos prozračnijeg ili zatamnjenjeg platna na istom prozoru. Dvostruke roletne se sastoje od dvije rolo zavjese montirane na zajedničke nosače, svaka na svojoj cijevi sa sopstvenim mehanizmom. 

Da li su Dupli sistemi dobri za izolaciju?

Dupli sistemi su savršeni za zimu. Kombinujte toplotno izolacionu rolo zavjesu sa roletnama za filtriranje svjetlosti ili roletne za zaštitu od sunca. Mikado d.o.o. vam omogućava da izvršite odabir platna iz našeg nevjerovatnog asortimana boja i tekstura tkanina. Imati dvije roletne znači dva sloja zaštite kada je napolju hladno.

Kako se montiraju Dupli sistemi zavjesa?

Inženjeri Mikado d.o.o. tima su projektivali Duple sisteme tako da noseća kutija posjeduje univerzalni patent koji daje mogućnost da se Dupli sistem montira kako na plafon, tako i na zid. Plafonski nosači su praktičniji kada je plafon blizu otvora prozora, dok se zidni obično koriste u prostorijama sa visokim tavanicama.

Dupli sistem - Tokio

Koje su prostorije pogodne za Duple sisteme?

Instaliranje Duplih sistema se pokazalo kao pun pogodak u prostorijama gotovo svih namjena. Duplim sistemima sa elektromotorom smo do sada pokrili pozorišne sale, koncertne dvorane, konferencijske sale, kancelarije ali i dnevnene i spavaće sobe. Efekat fleksibinog određivanja količine svjetla, od potpunog zamračenja do laganog sjenčenja je presudan kako za bioskopske dvorane ili slične prostore tako i za spavaće sobe koje zahtevaju potpuno odsustvo svjetlosti.

Kako se održavaju Dupli sistemi?

Održavanje Duplih sistema je veoma slično kao i održavanje Rolo zavjesa i Zebra zavjesa. Praktično jedino što Vam je neophodno je samo vlažna kpra i dobra volja da periodično prebrišete platno. Održavanje Duplih sistema značajno olakšava sastav i kvalitet platna, koja pored antialergijskih svojstava imaju i sposobnost da ne upijaju mirise. Platna su, takođe, sačinjena od takvog materijala da su otporna dugotrajnu direktnu izoženost svjetlu.

Sva platna iz naše kolekcije možete pogledati u našem katalogu