Mikado je osnovan 2002. godine u Sarajevu

Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom sledećih proizvoda: venecijanera, trakastih zavjesa, plisiranih zavjesa, aluminijski-plasticni vanjski roletni, harmonika vrata, blindirana vrata. Zahvaljujući osvojenoj tehnologiji proizvodnje, profesionalnom radu, kvalitetnoj usluzi, vrhunskim inostranim i domaćim partnerima razvili smo se u jednog od najpouzdanijih distributera proizvoda za opremanje kuća, stanova, poslovnih i proizvodnih objekata.

U stanju smo da odgovorimo na visoke zahtjeve u pogledu funkcionalnosti, estetike, kvaliteta i specifičnosti enterijera i eksterijera bilo da se radi o malim ili velikim projektima. Široka mreža naših saradnika i izvođača omogućava nam da budemo prisutni na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine i omogućava nam da se kupci uvjere u kvalitet naših proizvoda i usluga. Kupci mogu doći do naših proizvoda ili preko naše mreže izvođača ili direktno kupovinom naših proizvoda i samostalnom ugradnjom.

Kvalitetna ponuda i zadovoljstvo kupaca omogućava nam da neprestano proširujemo i poboljšavamo proizvodni program i ponudu naših proizvoda učinimo još pristupačnijom i konkurentnijom.